FORSIDE  |  OM OS  |  FORRETNINGSBETINGELSER  |  KONTAKT  |  SØG

OM OS

Profile Makers ApS leverer helhedsløsninger til virksomheder og organisationer, der ønsker et sikkert valg af firmabeklædning samt promotion- og gaveartikler, der giver reklame til fingerspidserne.

Vi står til rådighed, når vore kunder ønsker at beklæde en gruppe medarbejdere, give en gave eller skabe opmærksomhed i forbindelse med messer, udstillinger, kampagner og events.

Vores hjemmeside viser eksempler på nogle af de standardprodukter, vi fører. Men vi kan meget mere end det! Og vi udvikler gerne specialprodukter efter individuelle ønsker og behov, hvad enten det gælder designmæssige detaljer, særlige funktioner eller farver, der skal matche virksomhedens profil.

Vi tilstræber at skille os ud fra mængden af leverandører på markedet. Med os som samarbejdspartner får I en aktiv og nærværende sparringspartner, en seriøs og kvalitetsbevidst leverandør med fokus på, at leverancerne er som aftalt, både når det gælder kvalitet, pris og tid. Vi er overbeviste om, at dette er medvirkende til, at vore kunder vender tilbage med nye projekter gang på gang.

Profile Makers ApS
Poul Gerness Vej 34
DK-7430 Ikast
Tlf.: +45 9715 3603
E-mail: firma@profilemakers.dk
CVR nr: 27507522

Besøgsmuligheder i showrooms efter aftale:
Sjælland: Herlev

Jylland: Skanderborg, Vejle, Nr. Nebel
Kontakt os med dine ønsker ved at klikke HER

 

 

 

forside-tekstfoto.jpg

Profile Makers Aps - www.profilemakers.dk - firma@profilemakers.dk - tlf. 2539 4749 - tlf. 2290 3736